Vuoden markkinointiteko 2020

Shortly in English: Henua Organics was awarded with "Vuoden markkinointiteko 2020" (achievement of brave marketing of the year 2020) by Markkinointifoorumi in Ostrabothnia region.

 

Eteläpohjalaisista markkinointialan toimijoista koostuva Markkinointifoorumi palkitsee vuosittain yhden alueen yrityksen vuoden markkinointiteosta. Tänä vuonna teemana oli Rohkeus.

Markkinointifoorumissa julkistettiin äänestys Vuoden markkinointiteosta. Äänestyksen tavoitteena oli löytää markkinoinnin saralla aktiviinen alueen toimija, joka ansaitsisi tulla palkituksi tunnustuksella.

Äänestyksen ensimmäisessä vaiheessa huikeasta määrästä ehdotuksia (eri yrityksistä, henkilöistä ja kampanjoista) markkinointifoorumi valitsi jatkoon neljä ehdokasta:

Fano Oy

Hakola Huonekalu Oy / Ystävät-mallisto

Henua Organics Oy

Atria Oyj

 

Me, Henua Organics, keräsimme suurimman äänipotin!! Joten valtavan iso kiitos kaikille äänestäjille!

Perustelut palkinnolle olivat seuraavat:

”Seinäjokinen luonnonkosmetiikkabrändi Henua Organics on lähtenyt isosti ja rohkeasti liikkeelle – markkinointiin luottaen ja kansainvälisyys kirkkaasti mielessä. Kuluneen vuoden aikana yritys on noteerattu hienosti, ja sen tuotteisiin ovat ihastuneet niin muotiraamatut kuin luksusputiikitkin ympäri maailman.”

Kuvassa vasemmalta Laura Kujala (Myynninmaailma), Anu Nurmela (Henua Organics), Helmi Yli-Knuuttila (Into Seinäjoki) ja Timo Ranta (I-Mediat). Kuva: Jenna Koivisto